Heldal Design - KANT Trævase - Mors dag gaver

5 gaver til Mors Dag 2019

Har du en gave til Mors Dag? Her kommer nogle bud på gaveidéer til Mors Dag gaver. Kort fortalt kommer traditionen med at fejre mors dag fra USA, og dagen blev udbredt til at ære vores mor og hendes arbejde. I 1929 kom traditionen til Danmark, hvor vi fejrer dagen den 2. søndag i maj. I år er Mors Dag søndag den 12. maj 2019.

Heldal Design - KANT Trævase

Heldal Design

Mange vælger at give deres mor en flot buket blomster. Det er skønt at få friske blomster i min stue, og de giver en let kulør til mit hjem. Til blomster hører en vase og her har jeg de fine, rå vaser fra Heldal Design. Træet er råt og ubehandlet, så egetræet virkelig kommer til sin rette.

Find vaser fra Heldal Design her

Meraki

Ømme fødder eller hænder der trænger til fugt efter vinterens kulde? Meraki laver de lækre handsker og sokker, som med et lag af gummi sørger for at dine hænder og fødder bedre kan optage creme. Først vasker du hænder og fødder, tør dem af, giv dem en god gang hånd- eller fodcreme, og tag derefter handske/sok på indtil cremen er trængt helt ind. De kan genanvendes 50 gange. Lige til mors dag gaver.

Find lækre produkter fra Meraki her.

Moisturising sok
KEEPER ringholder i eg fra dot aarhus - sæt med 15 og 20 cm

dot aarhus

Ringholderen KEEPER fra dot aarhus passer godt på dine ringe, samtidig med at de ser flotte og enkle ud. Ringholderen kan du købe i både egetræ og valnød – og i to forskellige størrelser – 15 og 20 cm. Du kan købe én af hver eller som et sæt.

Se alle produkter fra dot aarhus her.

by Wirth

Det betyder virkelig noget, at vi har lækre ting at kigge på. Med køkkenrulleholderen fra by Wirth får vi opgraderes en ellers lidt kedelig ting. Mange har holderen stående fremme på bordet, så lad nu endelig denne være flot at se på. Køkkenrulleholderen er lavet i egetræ og kernelæder og det er let at skifte rullen på toppen af holderen, hvor læderstroppen kan knappes af og på.

Se alle produkter fra by Wirth her.

Køkkenrulleholderen HANG-ON fra by Wirth i egetræ og natur kernelæder
Vinprop volume The Oak Men

The Oak Men

Nyder din mor (ligesom jeg) af og til et glas vin, så vil hun sikkert også blive glad for en pæn vinprop fra The Oak Men – i stedet for at bakse med den korkprop, der sad i flasken. Vinproppen giver et godt rustikt præg på vinflasken.

Se alle produkter fra The Oak Men her.

Til alle jer skønne mødre, skal der lyde et stort TAK – og hav en fantastisk, dejlig dag!

Kærligst
Mette