Levering

Jeg forsøger altid at sende din bestilling samme dag, som du afsender din ordre. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde frem til den rette vare, og du er meget velkommen til at kontakte mig, for at høre nærmere om produkterne.

I perioder med ferier og lignende kan der forekomme længere levering, og så vil det stå under handelsbetingelserne, hvornår ordrer sendes igen. Jeg bestræber mig normalt på at kunne sende dine varer inden for 1-3 hverdage. Jeg sender alle pakker med GLS, og leveringen forudsætter også, at GLS overholder deres leveringstider.

Sekant leverer kun i Danmark. Ved levering til GLS PakkeShop koster forsendelsen 25 kr. for bestillinger under 299 kr.

Køber du for 299 DKK eller derover, får du gratis levering til GLS PakkeShop.

1. Levering til GLS PakkeShop

Med levering til GLS PakkeShop vælger du selv, hvor du ønsker at hente din pakke. Prisen er 25 kr. for bestillinger under 299 kr. Når du henter din pakke skal du huske at medbringe og fremvise gyldigt billed-id og forsendelsesnummeret, som du får fra Sekant. Du vil modtage en mail og en SMS fra GLS, når din pakke er klar til at blive afhentet.

2. Levering til erhvervsadresse

Din pakke bliver sendt til din erhvervsadresse. Prisen er 49 kr. for bestillinger under 599 kr. Er der ikke nogen på adressen, vil den blive leveret den næste hverdag.

3. Levering til privatadresse

Din pakke bliver sendt til din private adresse. Prisen er 49 kr. for bestillinger under 599 kr. Er du ikke hjemme, når GLS kommer for at aflevere din pakke, vil den blive leveret til den nærmeste GLS PakkeShop, hvor du kan afhente den. Du vil få mail og SMS fra GLS om afhentningen.

Afhentes en pakke ikke rettidigt hos GLS PakkeShop, bliver den sendt retur til Sekant. Jeg sender en e-mail til dig og bekræfter, at jeg har modtaget pakken. Der fratrækkes et gebyr på 49 kr. fra din betaling inden tilbagebetaling, som dækker ekspeditionsgebyr, returfragt og håndtering. Tilbagebetalingen tager 1-3 bankdage.

4. Hent på Thorsvej 23, 8464 Galten

Du er meget velkommen til at komme forbi og hente din bestilling. Du bestiller de produkter her på webshoppen, som du ønsker. Når jeg har modtaget din bestilling, kontakter jeg dig, og vi aftaler, hvornår du kan hente dine produkter. Det koster 0 kr. at hente på Thorsvej 23 🙂

Returnering

Ved fejl, mangler eller har du ikke modtaget dine varer, kan du kontakte mig her på siden eller på telefon. Jeg er klar ved telefonen mandag til fredag kl. 10.00 til 16.00.

Du har 14 dages fortrydelsesret. Læs mere om din fortrydelsesret under Handelsbetingelser.