Levering

Jeg forsøger altid at sende din bestilling samme dag, som du bestiller på webshoppen. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde frem til den rette vare, og du er meget velkommen til at kontakte mig på mail, for at høre nærmere om produkterne.

I perioder med ferier og lignende kan der forekomme længere levering, og så vil det stå under handelsbetingelserne, hvornår ordrer sendes igen. Jeg bestræber mig normalt på at kunne sende dine varer inden for 1-3 hverdage. Jeg sender pakker med GLS og PostNord, og leveringen forudsætter også, at GLS og PostNord overholder deres leveringstider.

Sekant leverer kun i Danmark. Ved levering til GLS PakkeShop koster forsendelsen 34 kr. for bestillinger under 349 kr.

Køber du for 349 DKK eller derover, får du gratis levering til GLS PakkeShop.

1. Levering til GLS PakkeShop

Med levering til GLS PakkeShop vælger du selv, hvor du ønsker at hente din pakke. Prisen er 34 kr. for bestillinger under 349 kr. Når du henter din pakke skal du huske at medbringe og fremvise gyldigt billed-id og forsendelsesnummeret, som du får fra Sekant. Du vil modtage en mail og en SMS fra GLS, når din pakke er klar til at blive afhentet.

2. Levering til PostNord Pakkeshop

Med levering til PostNord Pakkeshop vælger du selv, hvor du ønsker at hente din pakke. Prisen er 50 kr. for bestillinger under 499 kr. Når du henter din pakke skal du huske at medbringe og fremvise gyldigt billed-id og forsendelsesnummeret, som du får fra Sekant. Du vil modtage en mail fra PostNord, når din pakke er klar til at blive afhentet.

Afhentes en pakke ikke rettidigt hos PostNord Pakkeshop, bliver den sendt retur til Sekant. Jeg sender en e-mail til dig og bekræfter, at jeg har modtaget pakken. Der fratrækkes et gebyr på 70 kr. fra din betaling inden tilbagebetaling, som dækker ekspeditionsgebyr, returfragt og håndtering til PostNord. Tilbagebetalingen tager 1-3 bankdage.

3. Levering til erhvervsadresse

Din pakke bliver sendt til din erhvervsadresse. Prisen er 59 kr. for bestillinger under 599 kr. Er der ikke nogen på adressen, vil den blive leveret den næste hverdag.

4. Levering til privatadresse

Din pakke bliver sendt til din private adresse. Prisen er 59 kr. for bestillinger under 599 kr. Er du ikke hjemme, når GLS kommer for at aflevere din pakke, vil den blive leveret til den nærmeste GLS PakkeShop, hvor du kan afhente den. Du vil få mail og SMS fra GLS om afhentningen.

Afhentes en pakke ikke rettidigt hos GLS PakkeShop, bliver den sendt retur til Sekant. Jeg sender en e-mail til dig og bekræfter, at jeg har modtaget pakken. Der fratrækkes et gebyr på 49 kr. fra din betaling inden tilbagebetaling, som dækker ekspeditionsgebyr, returfragt og håndtering. Tilbagebetalingen tager 1-3 bankdage.

Returnering

Ved fejl, mangler eller har du ikke modtaget dine varer, kan du kontakte mig her på siden.

Hvis du ønsker at returnere en ordre, anbefaler jeg at du køber fragtlabel via GLS. Du køber fragten på deres hjemmeside og modtager en e-mail med en QR-kode. QR-koden viser du på din mobil i en GLS pakkeshop, som skanner koden og printer en fragtlabel. Klik her, og køb fragt ved GLS.

Varer returneres til:
Sekant ApS
Vestbanevej 14
7184 Vandel

Du har 14 dages fortrydelsesret. Læs mere om din fortrydelsesret under Handelsbetingelser.