FERIE: Bestillinger sendes igen den 13. juli 2020.

Levering

BEMÆRK OM COVID-19:

Brug GLS Privat, og få leveret din pakke til din dør. Du kan give GLS fuldmagt til at sætte din pakke ved døren. Så undgår både du og medarbejderen fra GLS at få kontakt.

GLS skriver:
“Hvis du ikke ønsker at kvittere for dine pakker på vores scanner, har du nu mulighed for at udstede en midlertidig fuldmagt.
Fuldmagten skal printes og hænges synligt for vores chauffør. Du finder den her.”

Hvis du ikke har mulighed for at printe, kan du lave en engangsfuldmagt på pakkenummer-niveau. Den finder du under: Modtager – Levering – Må leveres uden kvittering. Klik ind på siden her: https://gls-group.eu/DK/da/gls-kontakt

Nederst til venstre klikker du på Fuldmagt, vælger Engangsfuldmagt og udfylder den.

Jeg forsøger altid at sende din bestilling samme dag, som du afsender din ordre. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde frem til den rette vare, og du er meget velkommen til at kontakte mig, for at høre nærmere om produkterne.

I perioder med ferier og lignende kan der forekomme længere levering, og så vil det stå under handelsbetingelserne, hvornår ordrer sendes igen. Jeg bestræber mig normalt på at kunne sende dine varer inden for 1-3 hverdage. Jeg sender alle pakker med GLS, og leveringen forudsætter også, at GLS overholder deres leveringstider.

Sekant leverer kun i Danmark. Ved levering til GLS PakkeShop koster forsendelsen 19 kr. for bestillinger under 299 kr.

Køber du for 299 DKK eller derover, får du gratis levering til GLS PakkeShop.

1. Levering til GLS PakkeShop

Med levering til GLS PakkeShop vælger du selv, hvor du ønsker at hente din pakke. Prisen er 19 kr. for bestillinger under 299 kr. Når du henter din pakke skal du huske at medbringe og fremvise gyldigt billed-id og forsendelsesnummeret, som du får fra Sekant. Du vil modtage en mail og en SMS fra GLS, når din pakke er klar til at blive afhentet.

2. Levering til erhvervsadresse

Din pakke bliver sendt til din erhvervsadresse. Prisen er 39 kr. for bestillinger under 499 kr. Er der ikke nogen på adressen, vil den blive leveret den næste hverdag.

3. Levering til privatadresse

Din pakke bliver sendt til din private adresse. Prisen er 39 kr. for bestillinger under 499 kr. Er du ikke hjemme, når GLS kommer for at aflevere din pakke, vil den blive leveret til den nærmeste GLS PakkeShop, hvor du kan afhente den. Du vil få mail og SMS fra GLS om afhentningen.

Afhentes en pakke ikke rettidigt hos GLS PakkeShop, forbeholder jeg mig retten til at opkræve et fragtgebyr på 49 kr.

Returnering

Ved fejl, mangler eller har du ikke modtaget dine varer, kan du kontakte mig her på siden eller på telefon. Jeg er klar ved telefonen mandag til fredag kl. 10.00 til 16.00.

Du har 14 dages fortrydelsesret. Læs mere om din fortrydelsesret under Handelsbetingelser.