FORMLAND 2019 - Bak & Bay

FORMLAND 2019 – Vaser, øreringe og opslagstavler i træ

Til FORMLAND 2019 i Herning har jeg endnu en gang mødt nye kreative folk. Nogle har jeg “mødt” på Instagram, og i dag fik jeg også mulighed for at se deres skønne produkter med fingrene. Sammen med blomsterdekoratøren Anja, der ejer Skråsnit, gik jeg rundt på messen, og flere steder måtte vi stoppe op og hen og mærke på produktern, og få en snak med de kreative mennesker bag dem. Her får du et udpluk af vores tur rundt på FORMLAND 2019 på forårsmessen.

Heldal Design skaber rå vaser og olielamper i egetræ

Jens, der ejer Heldal Design, har jeg “mødt” via Instagram. Han er fra Slagelse og arbejder med det rå og ubehandlede egetræ. Med træet skaber han de flotte vaser, fyrfadsstager og og olielamper. Nu tænker du sikkert “vase med vand sammen med ubehandlet egetræ”? Det har Jens selvfølgelig taget højde for. Indeni vaserne er der et glas, som du let kan tage ud, og som dermed også beskytter træet. Vaserne kommer i to størrelser. Dertil har han lavet de fine holdere til olielamper. Der medfølger 1 beholder med hver holder i egetræ. De findes også i to størrelser. Et par dage efter turen til FORMLAND sendte jeg bestilling af sted til Jens, og hans fine ting kan nu købes fra Sekant. Klik her, og find produkterne fra Heldal Design.

Heldal Design finder du nu her på webshoppen:

  • Vægvase i egetræ og glas
  • Stor vase med glas indeni
  • Mellem vase med glas indeni
  • Olielampe til 36 timer
  • Olielampe til 20 timer
  • Fyrfadsstager – sæt med 3
  • Fyrfadsstage

The Oak Men med ny opslagstavle til FORMLAND 2019

Peter fra The Oak Men leverer allerede en del produkter her til Sekant, og det skønt at se de nye ting, han finder på. Det er lækkert snedkeri fra Peters hånd. Helt ny er opslagstavlen med det rustne look (se billedet) med rammen i røget egetræ. De lækre nye bordskånere i egetræ og messing og de nye vinpropper pryder det fine barbord. Det gør nu en hel del ved hyggen med et glas whisky, når bordskåneren ser lækker ud (hilsen whisky-drikkeren, Mette). Træbakkerne i egetræ og røget eg er praktiske både til at bære flere whiskyer til gæsterne eller til at skab en ramme for din dekoration i hjemmet. Så er der styr på tingene.

Find produkterne fra The Oak Men her på webshoppen:

Bæredygtige øreringe fra Bak & Bay

Henny, der står bag Bak & Bay, laver de fineste, bæredygtige smykker – øreringe og halskæder – og hun havde taget det hele med til FORMLAND 2019. Træet er FSC certificeret birkefiner som gør smykkerne lette, og læderet kommer fra Tarnsjö Garveri i Sverige (et økologisk garveri der bl.a. også leverer læder til Børge Mogensens “Den Spanske Stol” (en af mine personlige favoritter når det kommer til klassisk dansk design). Smykkerne er håndlavede og designet med inspiration fra origamien blandet med dansk grafisk design. Smukt!

Köhne-Design – Produkter som taler til hjertet

Nicolai og Leif står bag Köhne-Design, der laver skønne produkter, der fangede vores øje, så vi måtte tilbage og kigge nærmere på dem. Billederne taler jo næsten for sig selv. Der er lagt op til juletid med adventskrans til bordet og en topstjerne til juletræet. Adventskransen i egetræ eller røget eg kan sagtens bruges resten af året som frugt- eller slikskål – eller det du nu har lyst til. Så den passer fint til hele året og ikke blot til jul. De fine fugle i egetræ, røget eg eller mahogni kommer i pakker af tre styk. Dem kunne jeg sagtens finde en funktion til – eksempelvis til at holde små beskeder på papir. Det kunne være fint.

Showlab ved House Doctor, Meraki, Monograph og Nicolas Vahé

Efter FORMLAND 2019 gik turen videre til Showlab ved House Doctor i Ikast, hvor jeg fik lov til at kigge på nye produkter fra House Doctor og Monograph, dufte til en lækker kaffescrub med olie fra Meraki (som jeg fik med hjem til inspiration), og få en smagsprøve på en drink uden alkohol fra Nicolas Vahé. Mmmm… Det er lækkert. Her får du et galleri til inspiration fra Showlab.

Mette Krabbe Møller - Sekant

Jeg håber, at du har fundet inspiration fra min tur til FORMLAND 2019 og Showlab ved House Doctor. Mit hoved var i hvert fald fyldt til bristepunktet med alle de skønne ting, vi så, og de søde folk vi fik snakket med. Det er bestemt mennesker, der har hjertet på rette sted hvad angår deres passion for at skabe de fine produkter.

Kærlig hilsen
Mette Krabbe

Indehaver af Sekant