Julemarked på Godsbanen

Kreativitet udfolder sig til julemarked på Godsbanen

De to dages julemarked på Godsbanen har været et frisk pust til at se nye flotte ting fra kreative folk. Julemarkedet var en mulighed for de mange brugere af Godsbanen til at få solgt deres produkter. For mange handlede det sikkert også om at få en vished om, at deres kreativitet kan sælges.

Idéen med Sekant er netop at finde de kreative mennesker, der kan bruge deres hænder til at skabe lækkert design og hjælpe dem frem. Så Godsbanens julemarked er et oplagt sted at finde nye bekendtskaber. Det danske design er i stor stil et parameter, som vi sætter pris på i vores stuer, køkken, soveværelse – ja, i hele boligen. Til julemarked på Godsbanen i Aarhus var der masser af dansk design her i weekenden.

Julestjerner i egetræ

Jeg har især fået et godt øje til Majbrit Jensen. Hun laver de flotteste julestjerner i egetræ. Små stjerner til at hænge på juletræet. Større stjerner. Og stjerner til at sætte øverst på juletræet, hvor Majbrit også selv har bøjet kobberet til at holde stjernen.

Desværre fik jeg ikke denne gang muligheden for at få endnu et lækkert design på webshoppen. Fra én som kan finde ud af at sætte egetræs-takker sammen til en flot, enkel stjerne. Majbrit skal dog have et cadeau for sin kreativitet, så følg hende endelig på hendes Facebook side – MJ, hvor man sikkert godt kan købe hendes stjerner.

At jeg så ikke fik taget flere billeder fra julemarkedet tilskriver jeg de enormt mange besøgende. Der var stuvende fyldt med mennesker på Godsbanen. Så jeg valgte at bruge øjnene, indtrykkene og en snak med de kreative.

Næste stop bliver til FORMLAND den 3. februar 2017, hvor jeg igen glæder mig til at blive inspireret og måske finde nye produkter til webshoppen.

Ses vi til FORMLAND – eller er der et bestemt produkt eller virksomhed, som du synes jeg skal kigge efter? 🙂

Kærlig hilsen

Mette