Sekant drives af mig, Mette Krabbe Møller, som altid har været fascineret af verden omkring os. Sekant er en webshop, jeg har skabt for at sætte fokus på de lækre ting i hverdagen. Dertil er ønsket især at have produkter, som kommer fra naturen – det kan være træ eller læder. Opvokset i en mindre, jysk by og omgivet af naturen har de rå materialer altid været en stor del i mit liv med lange og mange gåture i skoven. I dag bor jeg i Billund, hvor jeg let kan komme til både by og skov.

Jeg bliver meget inspireret af andre iværksættere, som har en passion for at bruge naturen i deres produkter. Det er de produkter, som jeg gerne vil sælge her ved Sekant.

Missionen er at gøre det muligt for andre at være kreative ved at bruge naturen til at skabe fantastiske produkter.

Dansk design, form og funktion

Dermed startede Sekant ud fra et ønske om at hjælpe andre iværksættere. Og hjælpe dem med at komme ud og vise, hvad de har talenter for at kreere dansk design. Det er de små ting i hverdagen, der gør hverdagen lidt ekstra lækker – og stadig med fokus på det nordiske design, form og funktion. Derudover arbejder jeg selv med læder, som også bliver solgt her på webshoppen. Skriv endelig, hvis du har bestemte ønsker til produkter.

Det er mig, der står bag det hele i virksomheden – lige fra opsætning af webshoppen, indkøb af produkter, pakning af bestillinger, kundeservice, markedsføring – ja, alt. For mig er det fantastisk at kunne bygge en virksomhed op fra bunden, have lækre produkter jeg kan stå inde for, og have kontakten med dig 🙂

Jeg håber, at du får en god oplevelse ved at købe interiør til dit hjem eller virksomhed. På Trustpilot kan du se, hvad andre skriver om at handle her – Klik her og læs med.

Mette Krabbe Møller - Sekant

Under selskabet for Sekant ejer og driver jeg også affiliatesiderne:
Klassiskdansk.dk – Dansk design fra danske webshops. Find de kendte mærker fra House Doctor, VIPP og FDB.
Sommertoj.dk – Klar til sommer? Her finder du din sommertøj til by og strand.
Strikketoj.dk – Garn, garn, garn – og strikkeopskrifter til de hyggelige stunder.
Vintertoj.dk – Varme jakker og overtræksbukser samt udstyr til ture i naturen.