The Oak Men Plug Vinprop Olieprop - Fars Dag

5 gaver til Fars Dag 2019

Far Dag fejrer vi i Danmark på Grundlovsdag – den 5. juni. Mors Dag er netop blevet fejret den 12. maj for at hylde vore mødre, og det er også herfra, at inspirationen kommer til at fejre vores far. Oprindeligt blev Fars Dag fejret den 3. søndag i juni. Dagen er en mulighed for at værdsætte din far, og det han gør for familien. Om du køber en gave til din far eller på anden vis (fx at slå græsplænen et par gange i løbet af sommeren) viser din far, at du sætter pris på ham er helt op til dig. Her kommer 5 idéer til gaver til Fars Dag, som du kan købe her på webshoppen.

The Oak Men Plug Vinprop Olieprop

Vinprop fra The Oak Men

The Oak Men laver mange fine ting, som helt sikkert vil gøre enhver mand glad. De har lavet 5 forskellige vinpropper i både et helt enkelt design som vinproppen PLUG til de fire forskellige Booze-vinpropper – Spiral, Flower, Lines og Volume. En mulighed for at gøre det let at sætte en prop i flasken, når den ikke bliver tømt med det samme. Så holder indholdet sig bedre og får ikke for meget ilt, der kan tage smagen fra flaskens indhold.

Urholder dot aarhus TIME-OFF Valnød

Urholder fra dot aarhus

Mange mænd har store ure, som er værd at passe godt på. I stedet for at armbåndsuret ligger på kontorbordet eller natbordet, hvor det let kan blive puffet til og ryge på gulvet, har dot aarhus lavet en holder til uret, der hedder TIME-OFF. Holderen findes både i valnød og i egetræ – samt i to forskellige størrelser.

The Oak Men - Bordskåner i eg og messing

Bordskånere fra The Oak Men

I tråd med vinproppen så har The Oak Men også lavet de rå bordskånere. Du får en pakke med 4 bordskånere med forskellige motiver. Der er to i egetræ og to i messing. Når far sidder til aften og nyder sin drink, kommer motivet frem i bunden af glasset. I dag er mange af vores møbler i ubehandlet træ. Det suger til sig med det samme, hvis vi spilder væske på dem. Derfor er det rigtig godt at stille sine glas på en bordskåne.

dot aarhus - NOSEY brilleholder i valnød - Black

Brilleholderen NOSEY fra dot aarhus

Hygger din far sig ofte med en god bog om aftenen, hvor læsebrillen skal frem? Når din far ikke bruger brillerne, passer brilleholderen NOSEY i stedet godt på brillerne. NOSEY ser hyggelig ud og brillerne ligger godt og stabilt på den uden at være i fare for at få skrammet glasset. Brilleholderen findes i fire forskellige modeller: Egetræ med messing, Egetræ med sort jern, Valnød med messing, Valnød med sort jern.

The Oak Men Magneter - Magnets - Dansk design

Opslagstavle fra The Oak Men

Har din far tjek på alle gøremål med hjem og arbejde? Opslagstavlerne Notice Board fra The Oak Men findes i 3 forskellige størrelser – Lille, Medium og Stor. Opslagstavlerne er rå i deres udtryk, og så passer de fantastisk godt ind i mange hjem. Rammen er egetræ. Selve pladen er ret praktisk, da den både er magnetisk og man kan skrive med kridt på den. Det giver mange muligheder for at bruge tavlen kreativt.

Et stort TAK til far! Fordi du altid er der, og kan hjælpe med maaange praktiske ting.

Kærligst Mette