Opslagtavlen kan både være en praktisk og flot dekoration i dit interiør i hjemmet. Den er praktisk til at skabe et overblik for familien og huske begivenheder. Opslagstavlen er derfor meget praktisk til at hænge breve fra skole eller arbejde, hænge postkort eller invitationer fra familie og venner. Eller skrive de ting på tavlen, som I skal huske i hverdagen. Opslagstavler kommer i mange forskellige former, materialer og med forskellige funktioner.

Kridttavler

Kridttavler kender vi fra skoletiden, hvor den grønne tavle frit kunne bruges i frikvarterer til at vise vores kreativitet. Opslagstavler med kridt gør det let at tilføje beskeder og huskelister på tavlen. Derfor er de virkelig gode at have i hjemmet, hvor der ofte er nyt der skal huskes i en travl hverdag. Vi ser også kridttavlen ved restauranter og caféer, hvor det er let at skifte dagens menu ud. Kridttavler er derfor også gode at have på kontoret. Til at arbejde sammen med kolleger om projekter, hvor der skal tilføjes og rettes i idéer til virksomheden. Opslagstavlerne fra The Oak Men kan både bruges med kridt og magneter, som giver en ekstra god nytte af tavlen til at bruge den kreativt.

Magnettavler

Magnettavler gør det let at flytte rundt på beskeder, hyggelige postkort, de bedste opskrifter og billeder samlet på ét sted. Magneter kommer i mange forskellige former, figurer og prisklasser. Du kan derfor let få en opslagstavle med dit helt unikke udtryk alt efter, hvilke magneter du vælger. Er du til klassiske magneter, er de rå egetræsmagneter fra The Oak Men fine. Ønsker du en figur som magnet, har Collect Furniture lavet de fine BiRPmagneter formet som fugle.

Glastavler

Tavler af glas kommer ofte i forskellige former og farver, så du kan finde en, der passer lige præcis til dit hjem. Glastavlerne gør det let at skrive med en tusch – og slette teksten igen. Ofte kan glastavlerne også bruges med magneter, så du kan hænge postkort op.